Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

31 mai 2022 „Ultimul sunet” gimnaziul Puțintei

Fiecare apropiere de finalul unui an şcolar, ce se întâmplă tradițional între două anotimpuri frumoase, ne amintește despre festivitatea ”Ultimului sunet”, ce anunță bucuria vacanței.

Acest moment al bilanţului, dar şi al altui început, este încărcat de emoţii profunde, atât din partea elevilor, cât şi a cadrelor didactice și, în mod deosebit, a părinţilor. Emoţiile sunt provocate de neliniştea despărţirilor și de prevestirea unor noi etape încă necunoscute.

Dragi absolvenţi, făcând acum o retrospectivă al timpului petrecut în gimnaziu, vă îndemnăm să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în aceşti ani. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm pentru reuşita în viitoarea profesie, dar şi în viaţă: numai învăţând, muncind şi continuând să perseveraţi, veți ajunge să asigurați calitatea şi succesul. Iar rețeta succesului constă în puterea de voință demonstrată în a face bine lucrurile tot timpul, de a ști să-ți folosești puterile pentru a insista ca proiectele începute să meargă înainte. Să fiţi călăuziţi în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale pentru om: Adevărul, Binele şi Frumosul. Creați-vă propria viață cât mai demn, astfel încât, la final, să vă puteți aplauda voi înșivă.

Stimați profesori! Sunteți și rămâneți a fi promotorii dragostei de oameni, ai schimbării spre bine și ai frumosului. Chiar și atunci când abia pâlpâie flacără ce arde mai puțin pentru sine și mai mult pentru alții, dumneavoastră găsiți scânteia să aprindeți torțe. Sunteți cartea ce se dăruiește și se lasă citită de toți, iar din ea poate afla lucruri uimitoare despre miracolele lumii în care trăiește doar cel care vrea, cu adevărat, să cunoască și să înțeleagă ce însemnă să fii bun, să atingi scopuri, să prosperi, să iubești și cum, dăruind, să primești.

Să aveți parte de o vară frumoasă, să acumulați energie suficientă pentru realizările, provocările, dar și oportunitățile care vă așteaptă.

Vă dorim multă putere, succese în activitate, împliniri și satisfacții pentru efortul depus, să vă bucuraţi din plin de clipe frumoase, alături de cei dragi.

Articole Recente