Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Primarul

Mesajul Primarului

Dragi locuitori ai comunei Puțintei!
Vă spunem bun venit pe pagina WEB oficială a Primăriei Puțintei!

Suntem în secolul tehnologiilor informaționale, iar internetul, demult deja, este cea mai accesibilă modalitate de a găsi informațiile, de care avem nevoie pentru viața de zi cu zi. Internetul devine treptat și în Republica Moldova un mijloc de interacțiune a autorităților locale cu cetățenii săi, cu partenerii de dezvoltare și prietenii localității.

Vrem ca locuitorii comunei Puțintei să fie pătrunși de adevăratul sens al unei autonomii locale transparente și deschise, conduse într-adevăr cu participarea și implicarea activă a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor.

Vom depune toată străduința ca să cultivăm o administrare locală deschisă, să Vă oferim posibilități de a fi informați, să vă expuneți opinia, să dialogăm.

Vă încurajăm pe toți să valorificăm pe deplin posibilitățile unei guvernări electronice eficiente și să dezvoltăm comunicarea noastră inclusiv prin intermediul paginii WEB, rețelelor de socializare și altor platforme informaționale disponibile.

Vă mulțumim pentru că ați accesat pagina oficială a Primăriei Puțintei și contribuiți la promovarea unei guvernări locale moderne și transparente!

Cu gratitudine,
Elena NANI,
Primarul comunei Puțintei