Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Hramul localității

Scurt istoric: Prima atestare documentară a existenţei unui sfînt locaş în satul Puțintei datează din 1794 – biserica cu hramul  ,,Sf. ”.

  1. Puţintei: „Sf.Nicolae” – 22 mai
  2. Vîprova: „Sf. Ilie” – 02 august
  3. Dișcova: „Mucenic Foca” – 04 august

Stimați locuitori ai satului Dișcova!

Cu prilejul marcării Hramul satului la 04 august, în numele Consiliului Local Puțintei și al meu, Vă adresez cele mai sincere urări de bine, bucurii şi clipe fericite alături de oamenii dragi.

Sărbătoarea Sfântul Mucenic Foca să vă aducă lumină în suflete, pace în case, bunăstare în gospădăriile Dumneavoastră, protejare de necazuri. Vă
îndemn să găsiți și în continuare curajul pentru a face o schimbare spre bine pentru comunitate, ca să avem o viață mai bună aici, acasă.

Vă asigur, cu toată responsabilitatea, că vom face tot ce e posibil ca să aveți speranţa în ziua de mâine şi să trăiţi numai evenimente frumoase, cum este şi sărbătoarea de astăzi.

Cu gratitudine,
Primarul comunei Puțintei,
ELENA NANII


Stimaţi locuitori ai satului Vîprova!

Cu prilejul marcării Hramul satului la 02 august, în numele Consiliului Local Puțintei şi al meu, Vă adresez cele mai sincere urări de bine, multă sănătate, prosperare, bucurii şi clipe fericite alături de oamenii dragi.

Sărbătoarea Sfântul şi Slăvitul Proroc Ilie să vă aducă lumină în suflete, pace în case, bunăstare în gospodăriile Dumneavoastră, Vă îndemn să fiţi mai
buni, mai iertători, să găsiţi şi în continuare curajul pentru a face o schimbare spre bine pentru comunitate, ca să avem o viață mai bună aici, acasă, să fiţi mândri de localitatea Dumneavoastră. Sunt sigură, că doar unindu-ne forţele pentru un scop comun, vom reuşi.

Vă doresc să aveţi parte de o sărbătoare senină şi frumoasă, împărtășesc împreună cu Dstră bucuria zilei.

Cu gratitudine,
Primarul comunei Puțintei,
ELENA NANII