Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Ambasada Germaniei – Inaugurarea proiectului

La data de 14 martie 2023 la invitația oficială a Primăriei Puțintei oficialii Ambasadei Republicii Federale Germania au acceptat să viziteze Instituția de Educație Timpurie Puțintei, pentru a ne exprima profundul respect și omagiul de recunoștință în finisarea cu succes a proiectului de renovare a mobilierului la grădinița de copii și formarea spiritualității discipolilor instituției.

Oaspeții au inspectat grupele de copii, punctând faptul că obiectivele propuse spre realizare au fost atinse și ajustate pe deplin.

Preșcolarii au pregătit un buchet de cuvinte de mulțumire, ghidați de educatoarea sa, Dna Galina Ciolan.
Părinții la rândul său și-au exprimat loialitatea și îngăduința despre rezultatele obținute și beneficiul nu doar pentru grupul-țintă copiii, dar și pentru angajații instituției, cât și pentru băștinași per ansamblu.
Managerul IET Puțintei, Dna Eugenia Sănduță a oferit reprezentanților Ambasadei simbolul primăverii, mărțișorul, în semn de recunoștință și urări de succes în activitatea diplomatică.
Primarul comunei Puțintei, Dna Elena Nani, și-a exprimat adâncul respect și speranța în conlucrarea pozitivă și continuitatea proiectelor comune pe viitor.

Articole Recente