Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Proiectul „Satul Moldovenesc”

Participarea APL Puṭintei în cadrul proiectului „Satul Moldovenesc” s-a soldat cu succes. Suntem nominalizaṭi printre 29 de primării pe întreaga ṭară, care vom beneficia în următorii 3 (trei) ani de 20 000 000 (douăzeci milioane) lei, pentru implementarea și realizarea obiectivelor-cheie de infrastructură, sociale, etc.

Prima tranșă din suma menṭionată, și asta va constitui suma de 1 321 001, 36 (un milion trei sute douăzeci și unu mii unu lei 36 bani) lei, va fi vărsată în bugetul local pentru construcṭia a 3 parcuri de panouri fotovoltaice cu capacitatea de 10 KW la sondele arteziene. Energia electrică generată local va permite Întreprinderea Comunal Locativă Puṭintei, care gestionează sondele arteziene, să-și consolideze eforturile și sursele financiare în creștere și dezvoltare. Ca exemplu, în anul 2022 cheltuielile pentru acoperirea energiei electrice la 2 (două) sonde arteziene a format suma de 150883,80 lei.

Inclusiv, vor fi petrecute lucrări de divizare a contorului electric din incinta grădiniṭei Dișcova, la care sunt conectate filiala gimnaziului Dișcova și sonda arteziană Dișcova. Fiecare obiect va trece la poziṭiile iniṭiale, având contor separat, și a 3-a sondă arteziană va fi transmisă in gestiunea IM Comunale.

Felicitări locuitorilor comunei Puṭintei pentru această dobândă, mulṭumim echipei lui Ilan Șor pentru posibilitatea de a valorifica condiṭiile și nivelul de trai al OM-lui din entitatea noastră și doar împliniri frumoase pe viitor!

Articole Recente