Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Realizarea pe finală a proiectului privind dotarea instituției preșcolare (grădinița) Puțintei

Primăria comunei Puțintei în cooperare cu Ambasada Germaniei în Republica Moldova a implementat si a realizat pe finala proiectul cu dotarea instituției preșcolare (grădinița) Puțintei cu bunuri în valoare de 353517 (trei sute cincizeci și trei mii cinci sute șaptesprezece) lei MD. Au fost achiziționate și completate 3 grupe de copii cu set de mobilă și accesorii aferente (robinet, chiuveta, furtune noi), cuiere pentru ștergare, dulapuri-vestiare pentru copii, rafturi pentru încălțăminte, mese și scaune, dulapuri-perete, module pentru activități, dulapuri pentru inventar, dulapuri semideschise cu sertare și mese-birou pentru educatori, scaune pentru vestiare, pătucuri cu 2 nivele și saltele cu calitatea de ultima generație, pernuțe cu silicon, covoare.

Ne exprimăm recunoștința și apreciem receptivitatea și participarea Ambasadei Germaniei în ajutorul oferit.

Când vedem un lucru bine realizat, înțelegem că acest lucru a fost realizat cu dedicație și multă atenție de un adevărat specialist. Mulțumim pentru profesionalism Dnei LARISA COROBAN, specialist în cadrul ambasadei, care a abordat nevoile noastre cu sufletul și atenție sporită! În același timp o muncă vastă a fost depusă de către Dna EUGENIA SĂNDUȚĂ, directorul instituției preșcolare, care împreună cu corpul didactic al instituției a dat dovadă de implicare și responsabilitate. Ne exprimăm toată recunoștința și vă mulțumim pentru efort!

Sperăm la o conlucrare inteligentă și binevoitoare pe viitor cu Ambasada Germaniei în realizarea obiectivelor noastre comune pentru copilaria fericită a copiilor!

Articole Recente