Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0235 61636

Ziua Energiei – continuare

Astăzi, mai mult ca niciodată, este important să reflectăm asupra situației pe care o trăiește planeta noastră și să participăm la schimbare – alegând un stil de viață durabil. Vorbim despre economia de energie și despre ce soluții pentru respectarea mediului putem adopta pentru a contribui la o lume mai verde.
APL Puțintei și-a propus misiunea și dezvoltă actualmente o politică vastă în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și al valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punctul de vedere al mediului înconjurător şi al schimbărilor climatice.
Între timp, la data de 24 martie 2023 la intrarea în satul Puțintei, pe perimetrul de 250 metri din fâșia de protecție a satului, au fost plantați aproximativ 100 de puieți de plop.
Acest aport pentru durabilitatea mediului a fost realizat cu suportul tuturor locuitorilor comunei, cărora nu le este indiferentă soarta entității. Mulțumim!

Articole Recente